miercuri, 26 noiembrie 2008

Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004

Fragmente din conferinta tinuta de Gregorian Bivolaru la Paris in februrie 2004, cu doar o luna inainte de declansarea atacului fracmasoneriei impotriva MISA.

Aceste dezvăluiri, făcute într-o conferinţă publică la Paris, au reprezentat "picătura care a umplut paharul" din cauza căreia francmasonii au declanşat campania furibundă împotriva MISA, a yoghinilor români şi a lui Gregorian Bivolaru.

În cadrul conferinţei extraordinare susţinute la Paris în luna februarie 2004, domnul Gregorian Bivolaru a fost întrebat, printre altele, dacă o şcoală spirituală este totuna cu o sectă. Domnia sa a evidenţiat faptul că Yoga nu este deloc compatibilă cu sectarismul şi a profitat de ocazie pentru a trage un semnal de alarmă asupra SECTEI SATANICE care este FRANCMASONERIA.


Detalii in articolul: Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004].

Cititi si:
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"
Miting MISA de protest impotriva fituicii masonice Gardianul
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
DEZVĂLUIRI ULTRAZGUDUITOARE referitoare la planurile francmasoneriei mondiale

marți, 18 noiembrie 2008

Eckhart Tolle – Cel mai profund adevar al existentei umane

A avut o viaţă uluitoare. S-a născut în Germania, a trăit în Spania, a studiat în Anglia, a fost cercetător ştiinţific la Universitatea Cambridge. De la obsesia sinuciderii, depresie şi angoasă a ajuns la iluminarea spirituală. A venit un moment când a rămas fără relaţii sociale, fără casă, fără loc de muncă. A renunţat senin la tot. A trăit doi ani ca om al străzii. Dormea noaptea pe băncile din parc, îşi petrecea zilele în beţia celei mai intense fericiri. Oamenii au dorit să ştie cum a atins pacea deplină. Aşa a devenit Eckhart Tolle unul dintre cei mai cunoscuţi învăţători spirituali, care îşi poartă prin lume mesajul. Un profet al vremurilor noastre. Învăţătura lui are puterea adevărului, puterea prezentului.

Cititi si Eckhart Tolle - Trăieşte total clipa prezentă

luni, 3 noiembrie 2008

Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

Preluare de pe http://misa-yoga.blogspot.com/2008/01/criza-financiara-si-viitoarea-lovitura.html

Suntem la inceputul unei crize financiare mondiale. De-a lungul secolului trecut mai multe astfel de "crize" au fost provocate prin manipularea burselor, a mass mediei si a masei monetare. Istoricul acestor evenimente, dar si scenariul unei viitoare crize financiare, prin care se doreste disparitia totala a banilor de hartie si inrobirea intregii populatii a lumii, sunt descrise in partea a treia a documentarului Zeitgeist, un film remarcabil ce prezinta coruptul fundament al finantelor si dezvaluie modul in care este folosit creditul ca metoda de transformare a oamenilor in sclavi.


Elemente din acest scenariu se regasesc si in "Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni" un document care descrie foarte bine evenimente curente sau ale secolului trecut, si constituie planurile dominării întregii lumi, întocmite de conducătorii francmasoneriei mondiale cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elveţia, care a avut loc în anul 1897.

Al III-lea protocol secret francmasonic
"Vă pot anunţa că suntem deja aproape de ţelul final. Încă puţin timp şi cercul se va închide. Când cercul va fi închis, toate Statele Europei vor fi cuprinse în el ca în nişte cătuşe puternice.[..]

Popoarele sunt înlănţuite prin munca grea, cu mai multă eficienţă şi tărie decât au fost înlănţuite de sclavie şi robie. Din sclavia antică ori din robia Evului Mediu se mai putea scăpa uneori, într-un fel sau altul. Sclavii puteau fi răscumpăraţi, dar astăzi noi urmărim ca majoritatea oamenilor să nu poată scăpa de mizerie. Drepturile pe care noi le-am înscris în constituţii sunt himerice închipuiri pentru mulţime deoarece ele sunt neadevărate. Toate aceste aşa-zise "drepturi ale poporului" nu pot exista decât în închipuire, fiindcă în realitate ele nu pot fi înfăptuite niciodată. Pentru muncitorul proletar, încovoiat şi epuizat de munca lui grea, zdrobit de o crudă soartă, ce preţ are dreptul dat vorbăreţilor de a flecări, dreptul dat ziariştilor de a scrie tot soiul de nerozii alături de lucruri serioase, din moment ce proletariatul nu trage alt folos din constituţie decât nenorocitele fărâmituri pe care i le aruncăm de la masa noastră îmbelşugată, în schimbul unui vot favorabil planurilor complicilor şi agenţilor noştri? Drepturile republicane sunt o amăgire pentru bietul om: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i îngăduie să se folosească de ele; în schimb, aceste drepturi îi iau şi garanţia unui câştig statornic şi sigur, punându-l la bunul plac al grevelor patronilor sau camarazilor. [..]

Noi vom apărea mai târziu muncitorului ca nişte eliberatori de acest jug, când îi vom propune să intre în rândurile acestei armate de socialişti, de anarhişti de comunişti pe care, sub pretext de solidaritate, o susţinem totdeauna înfruntând printre ei membrii francmasoneriei noastre sociale. Aristocraţia, care se bucura de dreptul asupra muncii lucrătorilor, avea interes ca muncitorii să fie sătui, sănătoşi şi puternici. Interesul nostru este, dimpotrivă, ca toţi creştinii să degenereze cât mai repede. [..]

Creştinii aproape că au pierdut obişnuinţa de a gândi fără ajutorul sfaturilor noastre ştiinţifice. Iată de ce ei nu văd trebuinţa grabnică de a face ceea ce vom face noi atunci când ne va fi sosit domnia şi anume de a propăvădui în şcolile primare singura ştiinţă adevărată, care e cea dintâi dintre toate ştiinţele ordinii sociale, ale vieţii omeneşti şi ale existenţei sociale, ştiinţa care arată diviziunea muncii şi împărţirea oamenilor în clase şi condiţii deosebite. [..]

Când vom da naştere (cu ajutorul tuturor mijloacelor ascunse de care dispunem, prin aurul care se află în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale, atunci vom arunca în stradă mulţimi întregi de muncitori în aceeaşi zi, în toate ţările Europei.

Aceste mulţimi nemulţumite vor vărsa cu sete sângele acelora pe care, în simplitatea neştiinţei lor, îi pizmuiesc încă din copilărie şi ale căror bunuri le vor putea atunci jefui. Ele însă nu se vor atinge de ai noştri, deoarece momentul atacului ne va fi cunoscut dinainte şi vom lua toate măsurile pentru a ne pune la adăpost. [..]

Amintiţi-vă de Revoluţia Franceză, căreia noi i-am dat numele de "Mare"; tainele pregătirii ei ne sunt bine cunoscute deoarece ea a fost în întregime opera noastră. De atunci noi ducem poporul de la o dezamăgire la alta, cu scopul ca să se lipsească chiar şi de ceea ce este bun, în folosul viitorului Rege-despot, pe care în viitor îl pregătim lumii."

Al XX-lea protocol secret francmasonic
"Crizele economice au fost şi vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi cu scopul de a retrage bani din circulaţie. Capitaluri enorme rămâneau astfel fără să fie folosite, sustrăgându-se în acest fel banii statului, care era până la urmă obligat să se adreseze acestor capitaluri pentru a avea bani. Aceste împrumuturi măresc în final cu foarte mult datoriile statului prin plata ulterioară a dobânzilor. Concentrarea aproape de neimaginat în trecut a industriei în mâinile capitaliştilor, care au distrus şi vor distruge complet mica industrie, a absorbit nu numai toate forţele poporului ci şi pe acelea ale statelor actuale.

Orice împrumut pe care îl solicită dovedeşte din plin slăbiciunea statului respectiv şi neînţelegerea drepturilor sale. În viziunea noastră împrumuturile stau permanent deasupra capetelor guvernanţilor precum o sabie a lui Damocles, iar aceştia, în loc să ia de la popor banii de care au nevoie, printr-un impozit temporar, vin cu mâna întinsă precum milogii ca să cerşească de la acele capitaluri uriaşe care au fost şi sunt ale noastre. Împrumuturile externe sunt întocmai ca nişte lipitori care nu se mai pot desface de pe trupul statului decât atunci când cad singure sau atunci când statul le aruncă deoparte cu hotărâre. Totuşi statele din cauza prostiei lor fără margini nu numai că cel mai adesea nu le desfac, ci chiar continuă să şi le aplice, astfel că până la urmă multe dintre aceste state trebuie să piardă în urma acestor masive şi abile "luări de sânge" benevole."

Al XXI-lea protocol secret francmasonic
"Noi am profitat totdeauna din plin de corupţia administratorilor şi de neglijenţa crasă a tuturor conducătorilor pentru a primi ulterior înapoi prin intermediul dobânzilor sume duble, triple şi uneori chiar şi mai mari, în urma acordării unor împrumuturi uriaşe care nu erau aproape deloc necesare statelor respective.

Când vom dobândi puterea absolută asupra întregului pământ, vom suprima în scurt timp toate Bursele de fonduri publice, deoarece nu vom mai admite ca prestigiul puterii noastre care va trebui să fie legendară să ajungă ştirbit datorită unor variaţii de preţuri. Aceste preţuri vor fi instituite atunci prin lege la valoarea lor reală. Vom înlocui astfel complet atunci bursele cu mari stabilimente de credit special a căror destinaţie va fi să taxeze valorile industriale în strânsă legătură cu valorile noastre guvernamentale. Aceste stabilimente vor fi atunci capabile să arunce pe piaţă, chiar într-o singură zi, peste cinci milioane de valori industriale. În felul acesta, toate intreprinderile industriale fără excepţie vor depinde de noi. Vă puteţi lesne închipui, sper, ce putere uriaşă vom dobândi în acest mod."

Vă recomandăm să citiţi:
11 septembrie 2001 - o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete
Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001(I)
Marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001 (II)
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Related Posts with Thumbnails